42

Viata cu coronavirus – anxietate si zbucium interior

Toti continuam sa simtim intensitatea timpurilor in care ne regasim. Vara se apropie de sfarsit, copiii se intorc la scoala, iar COVID-19 este inca aici, in vigoare deplina. Energia este palpabila, iar frustrarea este foarte reala. La inceput cu ordinele de sedere la domiciliu, am inceput sa simt anxietate in privinta gandului ca viata imi trece si ca aveam de gand sa raman blocat intr-o ruta din care mi se va parea imposibil sa ies. Pe masura ce a trecut timpul, aceste sentimente s-au intensificat si am inceput sa ma simt cu adevarat frustrat; prin lipsa mea de control asupra vietii din jurul meu, prin incertitudine si, sincer, prin deconectarea pe care o simteam cu comunitatea mea din jurul meu.

Desi am practicat instrumente de mindfulness de ceva vreme, stiu ca aceasta practica nu ma face niciodata perfecta in tratarea vietii si a ascensiunilor si neplacerilor sale, cu toate acestea, aceasta ma face absolut mai constienta. Am observat ca frustrarea mea inflacarata nu a fost de ajutor si stiam ca am de ales; As putea continua sa simt in acest fel sau sa iau o alta actiune si corecta. Constientizarea pe care o ofera practica mea, imi permite sa iau actiuni pozitive, curajoase, in mijlocul haosului. Aceasta, prietenii mei, este adevarata valoare si semnificatia acestei lucrari.

Viata este dificila, imprevizibila, incerta, iar COVID-19 a consolidat acest adevar pentru noi toti. Asadar, daca sunteti ceva ca mine si v-ati regasit intr-un anotimp de frustrare, vreau sa va intaresc ca asta este viata, aceste momente vor veni si vor merge si vom putea avea incredere in frumusetea efemeritatea. Deci, cea mai profunda dorinta a mea este ca vei gasi beneficii si speranta din instrumentele de mai jos. Cred ca a avea incredere completa in noi insine si a ne conecta cu credinta noastra de nezdruncinat in interior, ne va oferi puterea, increderea si calmul necesare atunci cand viata ne prezinta dificultati, mai ales in timpul acestei pandemii fara precedent. Va trimit toata dragostea si va rog sa fiti bland, rabdatori si aveti grija de voi insiva, in timp ce manevram in aceste vremuri.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply