231

Un look impresionant de petrecere cu gene false voluminoase

Cand vine vorba despre o petrecere, machiajul este cel mai important detaliu care desavarseste o tinuta impecabila. Ochii, buzele si obrajii trebuie perfect pregatite pentru a te bucura de un look exceptional.

Pentru a beneficia de o privire intensa cu adevarat impresionanta, tot mai multe femei opteaza pentru aplicarea genelor false banda. Pentru machiajul de petrecere, make-up artistii recomanda aplicarea de gene false cu banda sau individuale. Acestea se monteaza usor si asigura un aspect natural impresionant.

Avantajele extensiilor de gene false cu smocuri

Look imaculat cu gene falseGenele false cu smocuri pot fi aplicate intre firele naturale si ofera volum privirii. Extensiile de gene false cu smocuri dese pot fi aplicate in salon in doar 20-25 de minute si permit obtinerea unui look natural. Avantajul major este ca pot fi aplicate fara a afecta genele naturale, in plus aceste gene dureaza, chiar si pana la patru saptamani, spre deosebire de cele cu banda care vor cadea la primul contact cu apa.

Genele false cu smocuri dese ofera un aspect impresionanat in fiecare zi, chiar si cu un minim de machiaj. Valorifica la maxim produsele cosmetice folosite pentru machiajul ochilor si asigura priviri intense atragatoare.

Aceste tipuri de extensii cu gene false pot fi inlaturate cu usurinta de specialisti, fara a afecta sanatatea genelor naturale.

Grosimea acestor tipuri de gene false difera, deci poti alege dimensiunea care te avantajeaza. Extensiile de gene false cu smocuri nu necesita mascara! Deci poti beneficia de privire intensa si aspect proaspat chiar de la primele ore ale diminetii, fara a folosi rimel. Intretinerea acestora se face usor, intreaga operatiune fiind considerata moment de relaxare. Singurul dezavantaj al genelor cu smocuri este ca produc dependenta!

Avantajele extensiilor de gene false tip banda

Modelele de gene false cu banda sunt cunoscute si sub denumirea de gene de ocazie. Acestea sunt apreciate de femeile care doresc sa se bucure de priviri intense si machiaj special pentru perioade scurte de timp.

In plus, asa cum putem vedea si la Brittney Lee Saunders, acestea se potrivesc de minune cu ochii verzi, deschisi la culoare.

Avantajele acestora sunt numeroase. In primul rand se monteaza foarte repede, intreaga operatiune dureaza maxim 10 minute. Nu afecteaza sanatatea genelor naturale, pentru ca se aplica deasupra acestora. Pot fi utilizate de persoanele care poarta lentile de contact si nu creeaza disconfort. Ofera un aspect impresionant si completeaza orice tip de machiaj, in special pe cel de petrecere. Rezista doua-trei zile si pot fi indepartate fara dificultate si fara a afecta starea de sanatate a genelor naturale din confortul propriei locuinte. Extensiile de gene false tip banda sunt accesorii glamour care ofera machiaj complet desavarsit.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply