25

Trei lucruri mai importante decat munca

Trei mari categorii care au nevoie de atentia noastra: sanatatea fizica, evadarea si oamenii, care formeaza acronimul SEO. Pentru mine a fost o schema utila, deoarece am lucrat pentru a acorda prioritate odihnei si a construi mai mult echilibru in propria mea viata. Iata cum se intampla:

Sanatate fizica: Aceasta include somnul, exercitiile fizice si consumul de mese sanatoase – orice lucru care ajuta la restaurarea corpului. M-am asigurat sa ma detasez de zilele in care lucrez de acasa cu vizite la sauna locala pentru a ma relaxa. De asemenea, fac sport sportiv seara.

Evadari: Acestea sunt hobby-uri si pasiuni care te fac sa te simti absorbit si relaxat. Pentru mine, este prelucrarea lemnului, care imi tine mainile suficient de ocupate incat sa-mi indeparteze stresul legat de locul de munca. Daca a trecut ceva timp de cand ati facut orice ar putea fi considerat o evadare, Morgenstern sugereaza sa va uitati inapoi la zilele voastre din tinerete si sa va intrebati ce v-a placut sa faceti inainte de munca si responsabilitatile sale au aparut.

Oameni: Cine sunt cei cu care iubiti cel mai mult sa petreceti timp? Cine te ajuta sa te simti din nou ca tine? Cine te ajuta sa te mentii inspirat si motivat? Majoritatea weekendurilor mele sunt petrecute in compania logodnici mele. Am, de asemenea, norocul sa am un grup apropiat de prieteni care sunt mereu la indemana pentru a oferi sprijin – sau pentru a-mi da un motiv sa las munca in urma.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply