87

Spatiul personal din punct de vedere fizic – III

Acum, desigur, ajungem la actul fizic de a ocupa spatiu. Distantarea sociala. Auto-izolare. Carantina. Toate acestea au o putere si o semnificatie similare, avand in vedere ceea ce se intampla pentru noi toti in acest moment. Un pic de timp am redus importanta acestui spatiu in ceea ce priveste sanatatea noastra publica si bunastarea noastra. In propria mea reflectie si in educarea mea, naivitatea mea a fost foarte gresita.

Nu sunt un expert in sanatate, pandemii globale si politici publice ca raspuns la aceste lucruri, dar stiu ca atunci cand ne confruntam cu o posibila catastrofa si cu o pierdere de viata prevenibila, este crucial sa ne asumam toti responsabilitatea pentru noi insine si sa ne asumam precautii necesare pentru a ramane sanatos si bine. Vad importanta ocuparii acestui spatiu, a limitarii interactiunilor si a iesirilor sociale inutile si va incurajez pe toti sa luati in considerare ce puteti face pentru a fi in afara de o solutie la aceasta problema globala.

De asemenea, stiu ca ramificarile acestui eveniment global produc foarte multa anxietate. Sunt atat de multe in joc. Asadar, va incurajez pe toti sa aveti grija cu adevarat de voi in minte, corp si spirit. Acesta este locul in care social media poate fi un adevarat prieten. In timp ce va aflati in acest timp necesar pentru a face spatiu, va rugam sa va amintiti sa ramaneti conectat practic si sa va aflati siguranta si securitatea in spatiul pe care il ocupati.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply