41

Spatiul, in orice circumstanta, ne ofera pauza necesara – II

Ultimele saptamani am avut o mana de aceste tipuri de experiente de viata, iar la unele dintre ele, am reactionat prea repede, am spus lucrul incarcat emotional, mai degraba decat cel rational si a trebuit sa sufar consecintele acestuia . Ulterior, am avut si acele momente, in care eram suficient de constient pentru a ocupa spatiul, pentru a respira, pentru a ma regrupa, pentru a pasi departe si pentru a vedea situatia dintr-o alta perspectiva. Am experimentat atata har, claritate si liniste sufleteasca, pentru ca am ocupat acel spatiu.

Spatiul, in orice circumstanta, ne ofera pauza necesara, oportunitatea recalibrarii si libertatea de a cunoaste si intelege urmatoarea actiune corecta. Cand ocupi spatiu, iti recuperezi puterea, iti consolidezi increderea si iti amintesti sentimentul profund de incredere in tine care traieste intotdeauna in tine.

Stiind toate acestea, ma oblig sa ocup spatiu. Cand un e-mail imi cere sa raspund cu informatii importante, ocup spatiu. Cand primesc un mesaj text dificil care ma declanseaza si ma impinge sa vreau sa trimit inapoi un raspuns emotional, ocup spatiu. Cand pur si simplu nu stiu ce sa fac, ocup spatiu. Spatiul imi permite sa respir, sa ma simt liber si sa ma simt in pace si a devenit unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am facut pentru viata mea, pentru munca mea si pentru relatiile mele.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply