50

Rich Girls Studios: Unde incepe viata profesionala, nu se sfarseste viata de familie

In videochat exista, inca, multe tabuuri, numeroase dintre acestea fiind legate de posibilitatea intemeierii unei familii. Preconceptii de tipul „nu te poti casatori, fiindca mariajul tau va esua” sau „sotul tau se va uita la alte femei, fiindca vei avea suficient timp pentru el” iata ca sunt spulberate prin puterea exemplului Andreei, unul dintre modelel Rich Girls care este si mamica unui copilas care ii da putere sa lupte cu inversunare pentru succesul ei. Desi este un model cu experienta, timpul nu o preseaza deloc pe Andreea, pasiunea pentru ceea ce face fiind cu mult mai mare decat piedicile pe care i le pun, aparent, cei care nu o cunosc si atenteaza la reusitele sale indraznete.

„Jobul de model de videochat la Rich Girls Studios ne-a facut sa vrem mai mult atat pentru noi, cat si pentru familia noastra. Vrem sa o facem mandra de noi, sa castigam mai mult, sa ne permitem mai mult.”

Modelele de videochat cunosc valoarea banilor mai bine decat oricine si, tinand cont de faptul ca multe dintre ele au parcurs cele mai inferioare etape pentru a atinge culmile succesului si a castiga pe masura determinarii lor, este de inteles de ce inca activeaza in acest domeniu si dupa ce isi intemeiaza o familie. Mai mult decat atat, Andreea, tanara mamica si unul dintre modelele de succes ale Rich Girls Studios, este ferm convinsa de faptul ca „activitatea de model este chiar incitanta pentru partenerul care te asteapta acasa, constituind un afrodisiac puternic”. „Eram model Rich dinainte sa il cunosc pe sotul meu. Evident ca a fost sceptic la inceput, dar l-am convins cu multa rabdare ca sunt femeia care il poate face fericit. Acum imi spune ca am fost cea mai buna decizie din viata lui”, sustine tanara mamica, fiind de parere ca jobul de model condimenteaza relatia si apropie si mai mult doua persoane care se iubesc.

Ca model Rich, aportul financiar te ajuta sa pastrezi linistea in familia ta

Cele mai recente studii releva faptul ca 4 din 10 cupluri ajung sa se departa din considerente financiare, in timp ce printre cele mai sonore cauze ale infidelitatii se numara (cum era de asteptat) situatia tensionata dintre parteneri generata de lipsa banilor. Modelele care lucreaza la Rich Girls Studios nu doar castiga sume colosale fata de alte joburi existente pe piata, dar aceste venituri le ajuta sa inlature aceste cauze care ar putea contribui negativ la relatia lor de familie.

Mamica & model full-time: Un job pe perioada nedeterminata

Dincolo de faptul ca sunt niste femei atragatoare si cuceresc prin atitudinea lor debordanta, modelele Rich dezvaluie un magnetism aparte cand vine vorba despre succesul din viata personala. In timp ce unele nu isi dezvaluie „secretele” care le ajuta sa impace intr-un mod optim cele doua aspecte, altele le impartasesc cu simt de raspundere pentru a incuraja si alte tinere mamici sa lupte pentru o cariera in videochat fara teama ca vor fi judecate sau se vor confrunta cu prejudecati. Rich Girls Studios le sprijina sa isi gestioneze cu succes planurile personale, ofertandu-le cu cele mai bune conditii de lucru, venituri care le permit orice rasfat si, mai presus de toate, o siguranta financiara atat de necesara tinerelor cupluri si implicit tinerelor mamici.

Cine a spus ca viata se termina odata cu aparitia primului copil s-a inselat; viata de-abia atunci incepe! Cu mult mai multa maturitate si o doza in plus de determinare sa isi depaseasca concurenta, modelele de videochat de la Rich Girls Studios se ambitioneaza sa isi recapete formele si veniturile, de aceasta data sustinute de partenerii lor.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply