48

Nu vrem timp de calitate, vrem timp de gunoi

Ganditi-va inapoi la propria copilarie. Grabeste-te pentru a ajunge undeva la timp. Ambalat pentru acea calatorie in Disneyland. Imbracarea tuturor pentru fotografiile de grup care se potrivesc ridicol. „De ce facem asta?” Ai intrebat cand ai fost destul de batran pentru a observa ca parea cu adevarat stresant si nu distractiv. Raspunsul a fost intotdeauna ceva de genul: „Pentru ca suntem o familie”. Ca si cum nu ai putea fi o familie nicaieri, facand ceva. Ca si cum n-ai putea sa o faci chiar acum si acum.

Este demn de retinut in toate fatetele vietii: poti fi o familie fara sa te imbraci si sa iesi din casa. Puteti fi indragostit in timpul distractiei de pe McDonald. Poti fi romantic in apropierea oualor la magazinul alimentar. Puteti fi un scriitor in timp ce urcati liftul in jos pentru a scoate gunoiul. Puteti fi o persoana buna in modul in care raspundeti la telefon sau in modul in care trimiteti e-mailuri.

Exista un citat Tolstoi care imi place: „Nu exista trecut si nici viitor; nimeni nu a intrat niciodata in acele doua regate imaginare. Exista doar prezentul. ”

Cand iti dai seama ca nu exista „timp de calitate”, atunci cand devii bine cu „timpul de gunoi”, sfarsesti obtinand cel mai bun fel de timp existent. Obtineti momentul chiar in fata voastra.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply