74

Muzica din suflet

Ca muzică, am impresia că predomină Beatles, Floyd, Cohen și Dylan, foarte puține frivolități, parcă un Michael Jackson și un Marvin Gaye.

Preferații mei dintre invitații de pînă acum au fost Cătălin Tolontan, de care oricum îmi plăcea deja (are un debit verbal extraordinar, dar în același timp reușește și să fie super-coerent, plus că e un mare cititor, se și vede asta în unele articole) și Radu Paraschivescu, care e așa un tip jovial, îți vine să te împrietenești pe loc cu el, și care și-a ales cea mai faină muzică (așa am descoperit Home By The Sea de la Genesis). Și dacă m-ar întreba Marius pe cine aș vrea să mai invite în emisiune, aș zice de Matei și Filip Florian (separat!), Radu Pavel Gheo, Lavinia Braniște, Cătălin Ștefănescu, Vasile Ernu, Simona Sora și mă mai gîndesc. Ah, da! Ovidiu Verdeș.

Două lucruri am de criticat (constructiv :P): 1) muzica din fundal e un pic deranjantă, e un loop enervant, deși probabil dacă ești atent la dialog se poate ignora. 2) faptul că nu se menționează piesa și trupa, doar “ascultăm una dintre piesele preferate ale lui Cutărescu”. Big NO-NO!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply