84

Metode pentru cresterea productivitatii in prima parte a zilei – I

Dormi suficient

In mod evident, aceasta incepe inainte de masa de pranz, dar trebuie sa fiti constienti de importanta unui somn suficient pentru organism. Eu simt o diferenta consistenta atunci cand primesc o portie de opt ore de somn. Prea multe nopti de sase ore incep sa imi creeze probleme. Cand sunt obosit, creierul meu incepe sa se inchida pana la 3 p.m., in special partea creatoare a creierului meu. Nu o sa va spun exact de cat de mult somn aveti nevoie. Stiti asta deja. Faceti ceea ce trebuie sa faceti pentru a va asigura ca il obtineti.Fiecare organism e diferit si trebuie sa incepeti sa va cunoasteti organismul pentru a vedea de cate ore de somn are nevoie pentru a fi eficient pe parcursul zilei

Face o lista

Dupa ce v-ati trezit, creati o lista. Exista o multime de moduri de a face acest lucru. Folositi Evernote, Asana sau mergeti la scoala veche si scrieti intr-un caiet. Orice functioneaza pentru voi. Sunt un fan analog, asa ca imi pastrez listele zilnice intr-un planificator.

In fiecare dimineata, faceti o lista cu lucrurile pe care trebuie sa le faceti in acea zi. Ganditi-va la obiectivele dvs. si adaugati urmatorul pas pe care il puteti face pentru fiecare dintre ele. Nu este bine daca nu ajungeti sa indepliniti fiecare articol din lista. Doar sa scrieti totul va ajuta sa ramaneti sinceri cu voi insiva.

Alegeti acum cateva sarcini si descoperiti cum le veti duce la bun sfarsit inainte de pranz. De obicei aleg cinci. Le scriu pe note lipicioase si le afisez pe tabloul meu „5 Inainte de pranz”.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply