46

Mărește focalizarea prin 4 pași simpli

Atât de multe gânduri ne spun să facem asta și să facem asta. Având în vedere că, pentru munca mea, petrec mult timp pe calculator, am tendința să mă îndepărtez de timpul meu „productiv” și mai mult spre aspectele distractive.

Toți avem lucruri care vin în viața noastră și ne iau de pe căile noastre. Ne simțim off-center sau dezechilibrati. Focusul este foarte important pentru o viață pașnică și fericită, deoarece este o componenta cheie a prezenței noastre în viață. Fiind în prezent, cu toata fiinta noastra și cu orice sarcina facem este foarte bine. De fapt, este superputerea noastră pentru viață.

În această săptămână, am câteva sugestii pentru a vă aduce înapoi în prezent.

Petreceți timp cu voi înșivă (și doar pentru voi). Rareori suntem singuri, fără alți oameni, tehnologie și alte distrageri. Faceți un efort să stați cu dumneavoastră în liniște și în pace. Acest lucru poate fi inconfortabil, și asta e în regulă.

Claritate. Dacă aveți sarcini care trebuie îndeplinite, fiți clari cu ceea ce trebuie să faceți. Uneori este nevoie de a scrie lucruri pentru a se simti mai oficial. Stabiliți liniile directoare și obiectivele pentru dvs., iar atunci când o activitate este finalizată, faceți o pauză!

Decluttering. Mintea mea tinde să se simtă puțin haotică atunci când spațiul meu de viață este haotic. Uitați-vă în jurul dvs. și vedeți dacă mediul este aglomerat. Dacă da, faceți ceva timp să vă reorganizați, să vă lămuriți și să creați spațiu. Veți vedea rezultate minunate imediat.

Tineți un jurnal. Personal, știu că jurnalizarea este minunată pentru minte, dar poate fi un efort pentru mine să țin pasul cu practica mea de jurnalizare. Când nu am jurnal, îmi pot simți mintea umplându-se cu gânduri nebunești. Când luați stiloul și vă așterneți gândurile pe hârtie este ca și cum vă eliberați mintea sau ca și cum ați lăsa gânduri neproductive să plece, creând spațiu pentru noi mantre pozitive.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply