271

Homemade handmade

S-a stabilit încă de la grădiniță că eu și îndemînarea nu avem foarte multe în comun. Pictez copii diformi, dacă e să lipesc ceva dau cu lipici și pe lîngă, de cusut nici nu mai vorbesc, mai mult de nasturi nu am tupeu, chiar și atunci, dacă te uiți pe dos, te ia groaza. Cel mult reușesc să trag o linie dreaptă (cu liniarul!), și cu puțin efort pot chiar tăia drept. Dar trebuie să fie ceva foarte important ca să merite osteneala, zău.

Cînd eram în gimnaziu, aveam o oră de ceva abilități practice, nu mai știu cum se numea, o făceam cu o tovarășă rusoaică, pe care o chema Galina (ca să vezi memoria mea cea selectivă!) și care ne punea să coasem și să tricotăm – lucruri care, în cazul meu, treceau direct în grija mamei mele – , ba o dată cred că am făcut și salată orientală. Rolurile de gen fiind foarte bine definite, băieții făceau traforaj, cu un tovarăș maistru, desigur.

Dar de fapt voiam să mă laud. Cum am promis aici, am făcut o felicitare care a ajuns într-una din cutiile ShoeBox (grăbiți-vă, mai sînt 5 zile). Bineînțeles că bradul a ieșit un pic strîmb, dar asta numai pentru că așa am vrut eu :p .Un alt brăduț l-am lipit pe un carton mai mare, din care o să fac un tablou chiar pentru noi, ca să rămînă dovadă a măiestriei mele artistice homemade handmade.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply