385

Gustul de la țară

Mi-am promis că nu o să fiu un granola parent, n-o să am obsesii legate de mîncatul sănătos (am spus obsesii, nu preocupări), n-o să-mi duc fata la păscut și nici n-o să ne apucăm să plantăm mazăre pe balcon. Dar trebuie musai neapărat să o hrănesc cît se poate de sănătos. Să ne hrănim toți 3, în mod ideal.

Și cum, așa cum am mai spus, nu beneficiem de surse de hrană organică de la părinți sau bunici care să locuiască la țară și să crească un pui, o gîscă, un purcel, sînt în permanentă căutare. Cu cît mai aproape de Cluj, cu atît mai bine.

Întîmplător am dat de Ferma Gustul de la țară, pe un forum, unde cineva le lăuda produsele. Nu știu care-i treaba cu pagina lor web, dar de pe FB i-am contactat pe mail, am primit listă de prețuri, am comandat joi și vineri au venit cu produsele la ușă (pui și telemea sărată, ambele 20 lei/kg). Eu mă declar mulțumită, în parte și pentru că, deocamdată, sînt singurii pe care i-am testat. Caut în continuare, și dacă știți de oameni serioși care se ocupă cu asta, dați de veste.

P.S. 1 Ferma e în județul Cluj, dar livrează sigur și în București. Nu știu de alte județe, merită întrebat.

P.S. 2 Am uitat că puii ăștia crescuți la țară vin cu gît și organe. N-am mai tranșat un pui de cel puțin 15 ani, m-am uitat la un filmuleț pe YouTube, ca să fiu sigură. Nu spuneți la nimeni.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply