67

Cum să vă descurcați cu oamenii „răi”?

A trăi o viață pozitivă este plăcut. Putețo să faceți totul „cum trebuie” și să simțiți minunat, dar în realitate încă mai există oameni care vă vor împinge să vă ieșiți din minți. A nu trata urât oamenii care mă enervează zilnic a fost una dintre cele mai mari misiuni ale mele. Indiferent dacă este vorba despre o prietenie sau un străin aleator pe Internet, este nevoie de o mulțime de lucruri interioare pentru a face față oamenilor care enervează. Din fericire, există instrumente pe care le putem folosi pentru a lucra la aceste sentimente. Amintiți-vă mereu când sunteți enervat că DUMNEAVOASTRĂ sunteți cel care se enervează, DVS. alegeți să vă supărați și să vă enervați.

Renunțați la judecată. Nu este un secret ca judecata excesivă reprezintă unul dintre cele mai neproductive lucruri pe care un om le poate face, în acel timp puteți să vă gândiți la lucruri care să vă ajute să creșteți spiritual, fizic, intelectual etc. Dacă nu puteți renunța la judecată, măcăr acordați-vă o ora pe zi exclusiv acestui lucru, dar doar asta faceți în timpul respectiv, iar trepatat reduceți perioada de timp cu câte 10 minute, până eliminați toate gândurile negative.

Nu scrie o poveste sau mai bine spus nu crea tipare pentru un anumit tip de comportament. Știți acele persoane care au un comportament urât față de dumneavoastră, fie că e vorba de doamna de la magazin sau domnul de la un alt magazin. Credeți că sunt foarte rele, când în realitate poate nu este așa, nu știm prin ce a trecut persoana respectivă în ziua aceea. Poate are niște motive întemeiate și chiar dacă nu are, dumneavoastră trebuie să rămâneți pozitiv, să vă repetați o mantră afirmativă, să respirați și move forward!

Recunoasteti ca cealalta persoana sunteti dumneavoastră. De multe ori lucrurile foarte enervante pe care le vedem la alte persoane sunt reflecțiile umbrelor noastre.

Fiecare om este o misiune. O lecție minunată pe care am învățat-o de la Gabby Bernstein este: „Toate întâlnirile reprezintă o oportunitate de a transforma frica în iubire și de a crea un miracol”.

Gândiți-vă pozitiv la ei. Chiar și atunci când nu puteți face cele de mai sus, faceți tot ce este mai bun pentru a transmite dragoste persoanei respective, pentru că cel mai probabil, este tot ce are nevoie. Când vezi pe cineva care acționează într-un anumit mod, trimite-i dragoste, dorește-i bine din afară și simte cum mânia este eliberată imediat.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply