43

Cum ne revenim dupa o perioada proasta – II

1. Amintiti-va, si acest lucru va trece. Cu ani in urma, cand treceam printr-o despartire urata, mama mi-a dat o bratara cu aceste cuvinte inscriptionate pe ea. Am purtat-o ​​in fiecare zi ca un memento sa continui. Iti impartasesc acest lucru ca un memento nu pentru ca tu sa ocolesti tot ceea ce simti acum in acest moment, ci sa iti amintesti ca niciun sentiment nu este permanent sau definitiv. Viata este fluida, se schimba mereu, iar sentimentele noastre fericite si usoare sunt la fel de trecatoare ca cele intunecate. Momentele dificile nu te definesc, asa ca daca esti blocat intr-o ceata deosebit de densa de emotie dificila, tine-te strans de notiunea ca va trece.

2. Viata nu este menita sa fie traita perfect. Am fost cu adevarat inchisa de faptul ca facusem o mare greseala si ca unele lucruri mi-au facut rau si gresit. A iesit perfectionistul meu interior. Unii dintre noi consideram ca ar trebui sa stim intotdeauna mai bine decat sa facem erori. Sunt asa, cu siguranta. Dar acest tip de gandire ne va arunca de la gura, de fiecare data cand ne ratacim. Ca fiinte umane, ne vom insela si vom deranja. Este inutil sa ne batem pentru greselile pe care le facem. Invata din actiunile tale gresite, modifica-ti actiunile, vezi unde poti face mai bine si, daca este cazul, repara. Aceasta este ceea ce incercarile trebuie sa faca pentru noi, sa ne arate cum putem fi mai buni, nu perfecti.

3. Uneori dificultatea vine atunci cand traim in afara alinierii. In cazul meu, faceam alegeri care nu erau aliniate cu valorile mele si cu intuitia mea. Am primit atat de multe lovituri intestinale ca sa fac altfel si le-am ignorat. Uneori trebuie sa avem lectiile mari infipte chiar in fata noastra pentru a vedea ca am actionat din aliniament si din caracter. Este dureros, dar sigur este eficient. Incepeti sa observati daca problemele pe care le intampinati se datoreaza unei alinieri gresite. Va cunoasteti valorile si unde se afla inima, reveniti la actiuni care se simt chiar in sufletul vostru.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply