38

Cum ne oprim din a-i judeca pe ceilalti – III

Lucrul dificil al judecatii este ca este extrem de greu sa te opresti, este atat de incorporat in natura noastra, in cultura noastra, in societatea noastra. Obisnuiam sa cred ca este posibila eliminarea gandirii judecatoresti, dar dupa tot acest timp, nu sunt atat de sigur ca este posibil. Totusi, cred ca putem incepe sa ne antrenam pentru a fi mai putin angajati cu asta. Pentru a fi constienti de judecati si a alege diferit. Pentru a intepa totul in mugur, mai degraba decat sa-l lasati sa se arde.

In cele din urma, minimizarea judecatii ne va ajuta sa ne apropiem de locul in care dorim sa fim. Luati un moment pentru a va gandi cat timp, efort si energie petreceti in judecata: preocupandu-va de ceea ce nu este in regula cu alte persoane si alte lucruri, adapostind in acea energie ostila. Adevarul este ca ura pe alte persoane si lucrurile nu ne vor ajuta sa prosperam, ci mai degraba sa ne tina blocati intr-o bucla de autosabotaj. Nu trebuie sa traim in judecata; poate fi un rol in viata noastra, dar nu si personajul principal.

Stiu ca arunc mult asupra ta pe un subiect atat de greu si de multe ori confuz, asa ca vreau sa-ti las cateva amintiri simple cand incepi sa examinezi judecata in viata ta. Amintiti-va ca acest lucru este ceva pe care il experimentam cu totii, daca acest lucru rezoneaza cu dvs., acest lucru nu va face o persoana rea, ci mai degraba ofera o oportunitate atat de frumoasa pentru crestere si pace.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply