93

Ce reprezinta intentia

Intentie ”este un cuvant pe care il auzim mult. La inceputul cursurilor de yoga, am fost incantati sa „stabilim o intentie”. Oprah a spus despre tendintele sale placute pentru oameni, „intentia m-a vindecat”. In albumul ei de studio When I Get Home, Solange canta: „Nimic fara intentie. Nu faceti nimic fara intentie. ”

Dar ce inseamna sa ai intentie, oricum?

Deepak Chopra scrie: „Intentia este punctul de plecare al fiecarui vis. Puterea creatoare este cea care ne indeplineste toate nevoile, fie pentru bani, relatii, trezire spirituala sau iubire. ” Pentru mine, intentia este sa ma mut pe scaunul soferului din propria mea viata. La fel de des, se pare ca suntem pasageri pe jumatate constienti, care ne plangem atunci cand drumul devine accidentat si intreaba cu nerabdare: „Suntem inca acolo?” cand simtim ca ar fi trebuit sa ajungem deja la o anumita destinatie, chiar daca nu avem idee cum arata acea destinatie.
Dar ceea ce aud de la multi oameni este ca, desi ar dori sa isi stabileasca intentiile pentru ei insisi, nu sunt siguri care ar trebui sa fie aceste intentii.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply