63

Cand te dai batut ai control _ Partea a II-a

Toate aceste momente pentru mine personal, mi-au amintit de importanta si de harul care vine din a te da batut activa si constienta. Aceasta practica inseamna a elibera nevoia de control, a intreprinde orice actiuni aliniate sunt solicitate in acest moment si a permite situatiilor sa se desfasoare in timp si in modul necesar. O numesc practica, deoarece pentru a face acest lucru, cu har, este nevoie de asa ceva. Nu ne este usor sa ne dam drumul domniilor, sa avem incredere, sa ne permitem si sa respiram prin momentele incomode de incertitudine. Dar cand o facem, cand ne permitem si avem incredere si ne mentinem intr-un flux constant de credinta, cream spatiul pentru cele mai multe minuni si rezultate insuflabile. Facand acest lucru, oferim inimii si mintii noastre o pauza mult necesara si permitem energiei fortelor externe care sunt, sa faca munca pentru noi.

Cand am eliberat in cele din urma nevoia de a controla situatiile din viata mea, situatiile au inceput sa se desfasoare in cel mai bun mod. Mi-au fost prezentate rezultate pe care nici nu mi le-as fi imaginat si nu a trebuit sa le manipulez sau sa le impun pentru realizarea acestuia. Si uneori, viata necesita doar timp si spatiu pentru a se desfasura pe deplin, si cine suntem sa grabim timpul vietii?

Sper ca acest lucru va servi ca un memento bland ca nu trebuie sa faceti totul, sa descoperiti totul si sa faceti lucrurile sa se intample, viata va va intampina la jumatatea drumului. Eliberati-va de strictete de control si deschideti-va mintea si inima catre posibilitatile si rezultatele care pot aparea atunci cand cream spatiul necesar pentru aceasta.

Asadar, va intreb, unde in viata voastra puteti incepe sa practicati predarea?

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply