43

6 lucruri de reținut atunci când doare

În ultimele luni, am avut câteva momente dureroase. Fie că suferiți de evenimentele lumii, fie că aveți dificultăți personale, este uneori greu să vedeți lumina când întunericul se poate simți atât de dens. În această săptămână tebuie să rețineți că cele mai întunecate vremuri au înțeles. Astăzi vreau să împărtășesc șase din memento-urile mele simple, pentru a vă ajuta să ușurați prin ceea ce ați putea trece și să promovați un sentiment de pace și bunăstare. Viața, deși plină de lecții, trebuie să fie plăcută și frumoasă!

Deci, iată câteva afirmații care să vă aducă aminteputeți aduce înapoi bucuria în perioadele dureroase.

1. Viața se schimbă în mod constant. Ceea ce experimentați acum nu va fi pentru totdeauna. Simțiți ce sentimente vin, dar nu locuiti in negativitate.

2. Toate perioadele în viață au scop, iar fără văi, nu vom aprecia vârfurile. Contrastul în viață dă semnificație.

3. Vă puteți lua înapoi puterea, amintindu- că gândurile creează constant realitatea. Deci ce alegeți să creați?

4. Indiferent de ce se întâmplă, există întotdeauna o ieșire din fiecare situație. Tot ceea ce ne aduce viața este o oportunitate de a învăța și de a crește.

5. Fiți blând cu dvs. Faceți tot ce puteți în acest moment. Dacă judecați și sunteți foarte asprua asupra dvs., trebuie să știți că aceat lucru nu va face ca durerea să dispară mai repede.

6. Nu sunteți niciodată singuri. Nu vă fie frică să vorbiți când lucrurile se simt prea greu. Solicitarea de ajutor nu face slab.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply