286

5 afirmații pentru cultivarea iubirii de sine

Ori de câte ori încep să scriu pe blog, mă întreb ce ar fi cel mai util să citească prietenii mei care mă urmăresc. Atunci mă gândesc la viața mea: temele principale, provocările și lecțiile care au apărut. Desigur, evenimentele actuale influențează, fără îndoială, și viața noastră zi de zi.

După cum știm, dragostea este rădăcina și temelia a tot ceea ce există în viețile noastre. De multe ori, suntem prea fericiți să împărtășim dragostea pentru toată lumea și pentru orice altceva, dar nu ne depășim pe noi înșine. Dragostea de sine este importantă. Este necesar și esențial pentru un trai fericit, deliberat și semnificativ.

Sunteți demni de dragostea pe care o împărțiți în mod liber cu ceilalți. Acum, mai mult ca niciodată, trebuie să ne concentrăm asupra iubirii, pornind din interior. Când începem să ne iubim cu adevărat, totul se schimbă. Luați astăzi decizia de a vă iubi. Dragostea pe care o cultivați pentru voi înșivă va fi fundamentul pentru orice altceva doriți în viață.

După cum știm, gândurile noastre sunt foarte puternice și pot crea schimbarea pe care dorim să o vedem, deci ce fel de cale mai bună de a ne începe călătoria spre dragostea de sine decât prin cele mai frumoase afirmații?

Aceste cinci afirmații sunt puternice, semnificative și eficiente.

  1. Mă iubesc pe deplin și complet.
  2. Este în siguranță pentru mine să am încredere în gândurile, convingerile și dorințele mele.
  3. Corpul meu este o casă de susținere sănătoasă. El are grijă de mine mereu.
  4. Sunt demn de iubire, fericire și pace a minții.
  5. Viața mea este intenționată, semnificativă și are o forță puternică în această lume.

Speranța mea este că aceste gânduri vă vor ajuta să vă transoformați negativitatea înapoi la dragoste și să vă ajutați să vă simțiți mai liniștiți, mai mulțumiți și mai relaxați. Amintiți-vă, iubirea nu este egoistă, este necesară.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply