86

Treci peste și dă-ți voie să iubești

Vrem cu toții să cunoaștem modalități prin care putem îmbunătăți relațiile noastre romantice, indiferent dacă suntem fericiți căsătoriți sau singuri. Dragostea poate provoca atât de multe emoții înfricoșătoare și sabotante, așa că în această săptămână vom vorbi despre modul în care puteți trece peste propriile dvs. probleme pentru a crea o viață de iubire sănătoasă și romantică.

Cunoaște-ți propria valoare. Știți cât de minunați sunteți și credeți cu adevărat că meritați un partener care vă reflectă strălucirea. Nu e egoist sau zadarnic să gândiți așa. Același lucru se întâmplă dacă sunteți într-o relație, știți unde vă aflaț.

Vindecă relațiile din trecut. Toți am avut relații dificile, care ne fac să credem că dragostea romantică este o mare nebunie. Avem nevoie de aceste relații pentru a ne învăța despre ceea ce vrem și despre cum ne comportăm în relații. Lucrați pentru a vindeca orice rănire, durere sau resentiment pe care le aveți față de relațiile anterioare. Taieți energetic orice cabluri pe care totuși le-ați legat și eliberați-vă de trecut.

Învățați să vă iubiți propria companie. Sunteți suficient în acest moment. Nu trebuie să ai pe altcineva care să te facă să te simți demn, să înveți să-ți iubești propria companie. De atâtea ori simțim că avem nevoie de un partener doar pentru că nu vrem să fim singuri. Fiți autonom, independent și iubiți timpul petrecut doar cu dvs.

Nu compara cu alte relații. Compararea este serios cea mai nocivă, mai ales atunci când vine vorba de relații romantice. Este un maaare obstacol dacă sunteți într-o relație. Nu comparați cu altcineva sau cu relatia altcuiva, pur si simplu nu faceți acest lucru.

Știți ce vreți. Este foarte util să știți ce vreți într-o relație. Nu trebuie să fiți prea specific, ci să începi să-ți imaginezi cum ar arăta relația ideală, care sunt detaliile și rolul pe care îl joacă în acea relație.

Predarea timpului către univers. Cu toate acestea se spune că predarea este cheia. Nu poți controla modul în care se va desfășura totul, așa că ai încredere, că în timp util, totul va funcționa pentru tine așa cum ar trebui.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply