36

Șase dintre cele mai bune lucruri pe care le-am învățat

Îmi place să mă descriu ca pe un student al vieții. Întotdeauna am dorința de a învăța, de a crește, de a mă extinde și de a explora. Ca student al vieții, nu sunt perfect. Încerc să practic ceea ce propovăduiesc, dar fiind uman, eu alunec sau revin. Am nevoie de amintirile mele coerente și de întăririle mele pozitive ca și oricine altcineva.

Cu toate acestea, până în acest moment, în călătoria mea, există cinci idei fundamentale care m-au ajutat într-adevăr să trăiesc propria mea viață într-un mod autentic, servind cel mai mare și cel mai bun bine al meu.

1.Cultivați-vă capacitatea de a avea încredere, de a accepta și de a vă preda. Aceasta a fost cea mai mare lecție, așa că este întotdeauna în spatele minții mele. Știm că nu putem controla ce se întâmplă cu noi în viață. Nu putem manipula, forța sau presa să se întâmple nimic. Într-o mulțime de situații, am învățat această lecție în mod greu și acum sunt un „nerăbdător de încredere”.

2. Faceți-vă o prioritate. Dvs. sunteți singurul „tu” pe care îl aveți. Cum vă puteți aștepta să trăiți o viața uimitoare când nu vă simțiți cel mai bine? Mental, fizic, spiritual, emoțional, aveți grijă de dvs. Veți avea mult mai multe de dat lumii când sunteți prioritatea voastră.

3. Ieșiți din propriul dvs. drum! Viața este ceea ce facem din ea, și de atâtea ori creăm dezastrul pe care dorim să-l abandonăm. Gândurile noastre anxioase, acțiunile fără minte și urgențele pot crea căi de existență confuze și stresante. Scoateți-vă din ecuație în acest fel și faceți munca pe care o puteți face pentru a vă stabili succesul. Incorporați obiceiuri sănătoase, găsiți echilibru și liniște, faceți tot ce este mai bun și fiți cei mai buni.

4. Nu comparați. Poate cea de-a doua lecție cea mai mare, și una cu care mă lupt încă zilnic. Citatul lui Theodore Roosevelt, „Comparația este hoțul bucuriei” nu ar putea fi mai adevărat. Toți suntem cu diferiți și magnifici în modurile noastre. Cum poate avea sens să vă comparați cu o altă persoană? Revenind la prima lecție, aveți încredere că oricine sunteți este suficient. Nimeni nu este dvs.!

5. Fiți plin de compasiune și iubire cât de des poți. Nu stim niciodata ce se intampla in viata altora. Ajutați la nevoie. De la cei dragi la străini, tratați fiecare persoană așa cum ați vrea să fiți dvs. tratat.

6. Nu subestima niciodată puterea tăcerii și liniștii. Mindfulness, conștientizare, intuiție, toate provin din starea de nimic. Când aveți îndoieli, stați liniștit, concentrați-vă asupra respirației și vedeți ce se întâmplă.

Sper că aceste șase lecții sunt la fel de semnificative și de folos pentru dvs., așa cum sunt pentru mine.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply