44

Reminderul meu preferat care mă ajută la ameliorarea anxietății

Există ceva cu adevărat frumos de a fi capabil să vă conectați, să împărtășiți și să creați relații cu aproape oricine din lume, prin minunea de tehnologia! Chiar îmi place foarte mult că pot să scriu în fiecare săptămână în acest spațiu și puteți să-l citiți oriunde vă aflați și să simțiți energia în cuvintele mele și, sper, să găsiți un fel de ușurare din subiectele discutate.

Îmi place să aud răspunsuri și comentarii de la voi toți, dar, bineînțeles, vor exista momente când nu suntem de acord. Recent am avut o experiență în care am împărtășit ceva despre social media, ceva care s-a simțit adevărat și inspirat pentru cine sunt, și am primit câteva comentarii de la cei care nu au fost de acord. Nu mi-au fost aruncate niște cuvinte atât de drăguțe și, pentru un minut, am înghețat, m-am întrebat, m-am simțit puțin neliniștit, inima mi-a început să bată mai repede și a trebuit să fac o pauză.

De ce mă simțeam așa? În general, nu sunt o persoană anxioasă, dar am simțit o grabă de anxietate în acest moment. Cu siguranta stiu că nu toată lumea va fi de acord cu opiniile mele, și asta e complet ok. Deci, ce a fost?

Când am ajuns puțin mai adânc cu mine, am descoperit că am avut această credință de bază că trebuie să fiu totul pentru toată lumea. Ce?! Cât de nebunește sună acest lucru? Foarte.

Nu trebuie să vă stresați să încercați să „faceți totul pentru a avea succes. Nu trebuie să salvați lumea singur. Nu trebuie să fiți super-erou.

Tot ce trebuie sa faceti este sa continuati sa va aratati in fiecare zi, in adevarul vostru autentic, indiferent ce ar putea însemna pentru voi. Tot ce trebuie să faceți este să fiți amabili și plini de compasiune. Tot ce trebuie să faceți este să observați și să fiți conștienți de ceea ce vă luminează. Tot ce trebuie sa faci este sa fiți cu adevarat, restul sunt doar detalii.

Deci, data viitoare va apărea o situație inexplicabilă de stres sau de anxietate întrebați-vă dacă încercațitrăiți până așteptările dvs. sau ale altora!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply