103

Obiceiuri feminine pentru ingrijirea personala

Daca sunteti in cautarea unor sfaturi de ingrijire personala, atunci trebuie sa stiti ca acestea va vor ajuta foarte mult. Respectand cateva obiceiuri sanatoase lunar, veti vedea ca starea voastra de bine se va imbunatati si va veti putea bucura de o viata mai sanatoasa si mai satisfacatoare, pe care o veti aprecia foarte mult.

Cum va bucurati de o viata mai buna?
In ianuarie puteti renunta la alcool, zahar si cafeina. Aceasta luan este perfecta pentru a incepe o cura de detoxifiere. O astfel de cura va fi ideala pentru a va detoxifia organismul si chiar de a scapa de kilogramele in plus.

In februarie ati putea sa nu purtati machiaj o zi pe saptamana. Pielea va avea de castigat daca cantitatea de machiaj absorbita de aceasta va fi una mai redusa.

Respectand aceste sfaturi de ingrijire personala, veti avea de castigat.

In luna Martie veti putea consuma mai multe legume ecologice, iar in luna aprilie, putetui bea mai multa apa. Avand in vedere ca vremea devine mai calduroasa, puteti sa faceti mai mult sport in luna mai, iar in iunie sa va protejati mai bine parul folosind niste instrumente de coafat calitative.

In luna iulie, veti putea dedica mai mult timp sportului, iar in august va veti putea bucura de niste relatii intime satisfacatoare. Luna septembrie este perfecta pentru mancatul cat mai sanatos, iar in octombrie veti putea medita mai mult.

In noiembrie va puteti bucura de un somn de 8 ore, iar in decembrie puteti sa va exprimati recunostinta fata de persoanele apropiate.

Un portal pentru femei sau o revista femei va vor oferi mai multe sfaturi cu privire la aceste obieciuri de ingrijire persoanala. Tineti cont de aceste sfaturi si veti vedea ca veti avea de castigat din punctul de vedere al sanatatii.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply