32

Nu uita de visurile tale

Am avut o saptamana dificila saptamana trecuta. Nu a existat un singur lucru care sa ma doboare, o combinatie dintre toate dificultatile vietii m-a lovit putin mai greu decat de obicei. Mie mi s-a parut deosebit de dur, deoarece practicile de ingrijire de sine care de obicei ma ajuta sa imi revin din vremuri intunecate nu par sa functioneze acum.

Viata este dificila, iar aceste momente se simt incredibil de provocatoare. Este usor sa lasam tot ceea ce se intampla extern, sa ne influenteze foarte mult pe plan intern. Este usor sa te impiedici de negativitate si sa nu vezi lumina la capatul tunelului.

Ceea ce ma ajuta cel mai mult, cand toate celelalte par sa nu reuseasca, este sa-mi amintesc visurile, idealurile mele cele mai inalte si lucrurile care imi dau speranta. Cand lucrurile se simt grele sau sumbre, captuseala de argint isi aminteste ca putem gasi stabilitate in speranta si credinta ca ceva frumos este intotdeauna dupa colt.

Cand imi fac timp sa vizualizez si sa-mi amintesc ca sunt o fiinta creatoare, capabila sa-mi modeleze viata pentru a merge dupa visele si dorintele mele, ma regasesc din nou in echilibru.

Viata tinde sa-si piarda sentimentul de magie, atunci cand permitem tot ceea ce ne zguduie sa ne jefuiasca de viitorul nostru si de bucuria noastra. Puterea noastra consta in propria noastra constientizare de a ne deplasa, alinia si atinge visurile noastre, stiind ca sunt intotdeauna chiar dupa colt.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply