25

Nu fi prea pretios si nu te complica

Nu fi prea pretentios

Coid fondatorul LinkedIn, Reid Hoffman, a spus: „Daca nu va este jenat de prima versiune a produsului dvs., v-ati lansat prea tarziu.” El recomanda sa faceti ceva si sa-l puneti acolo cat mai repede posibil, astfel incat sa puteti invata din raspunsurile si reactiile oamenilor. Prin intarzierea lansarii, pierzi timp pretios care ar fi putut fi folosit pentru a afla cum sa iti imbunatatesti munca.
In memoria ei Bossypants, Tina Fey isi aminteste o lectie pe care a invatat-o de la mentorul ei, creatoarea Saturday Night Live Lorne Michaels: „Spectacolul nu continua pentru ca este gata; continua pentru ca este ora 11:30. ”Termenele stricte pot fi o binecuvantare – lansarea fara incetare a unor proiecte mici va permite sa invatati printr-o executie constanta.

Nu te complica

Firul comun in toate aceste puncte este de a pastra totul mic si simplu. Cand incepe procesul creativ, viziunea incepe adesea sa se schimbe, extinzandu-se din toata entuziasmul. Incepeti un simplu proiect de scris de mana pe Instagram si urmariti cat de repede sugereaza cineva: „Ar trebui sa incepeti o afacere de scrisori de mana!” In Bossypants, Fey scrie ca a observat acest lucru la SNL: „Ati crede ca, ca producator, munca dvs. ar fi sa crezi creativitatea, dar mai ales meseria ta este sa faci entuziasmul politiei. ”
Nu va lasati atat de prins de ceea ce puteti face, incat va distrageti de la sarcina de la indemana. Lectia este sa gandesti mic – si apoi si mai mici. Este cel mai rapid mod de a crea ceva mare.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply