29

Metode de combatere a frustrarii – Partea a II-a

Amintiti-va ca aveti voie sa spuneti nu: Oamenii multumiti reprezinta o sursa mare de frustrare pentru mine si, probabil, pentru majoritatea dintre noi. Cand ma raspandesc prea subtire si spun da lucrurilor la care chiar mi-as dori sa spun nu, devin iritabil si chiar resentibil. Frumusetea acestor sentimente frustrante este reamintirea noastra ca este in regula sa spunem nu situatiilor si circumstantelor care nu se simt aliniate cu bunastarea , cu binele cel mai inalt si cu dreptul de a spune nu, fara niciun motiv! Puteti spune nu la petrecere, la cina sau la adunarea sociala, daca inseamna ca va spuneti dati si sentimentul dvs. de pace.

Primeste claritate: In ultima vreme, o sursa masiva de frustrare pentru mine a fost un sentiment de confuzie. Cand nu am un sentiment de claritate, ma simt complet cu susul in jos. Imi doresc claritatea si, atunci, cand ma simt frustrat, imi voi pune intrebarile importante care ma ajuta sa obtin raspunsurile si intelegerea de care am nevoie pentru a ma readuce in conformitate cu claritatea si dorintele mele.

Amintiti-va sa respirati: mai ales, amintiti-va sa respirati. Daca nu aveti timp, efort sau constientizare pentru a lua parte la sfaturile de mai sus, nu uitati ca respiratia profunda draguta, oriunde si oricand, va poate ajuta sa ameliorati o situatie tensionata. O respiratie profunda va poate schimba energia, va poate elibera stresul, va va oferi o pauza si va va ajuta sa gasiti acel spatiu in care puteti lua urmatoarea actiune corecta. Cand aveti indoieli, inspirati-l.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply