42

Invataminte din greseli – Partea a II-a

Cand ne aflam pe deplin in mijlocul consecintelor dificile, putem simti ca nu vom iesi niciodata din propria nostra oala sub presiune. Ce este util sa ne amintim este ca totul trece, niciun sentiment nu este permanent si ca ne putem intotdeauna indrepta greselile printr-o actiune atenta si un comportament schimbat.

Cred cu adevarat ca viata ne prezinta experiente, oportunitati diverse si, da, greutati. Am incredere ca orice mi-e asezat pe calea mea, ma descurc si ca, chiar si atunci cand aleg din interesul meu cel mai bun, constientizarea mea si angajamentul fata de crestere ma pot ajuta prin orice lucru cu har si putin grabit.

Nu suntem fiinte umane perfecte, asa ca nu este benefic sa ne asteptam sa actionam perfect. Frumoasa lectie a greselilor este harul pe care ni-l putem aduce asupra noastra pentru a sti ca iertarea este intotdeauna posibila, cresterea se intampla mereu si povestea noastra nu se incheie atunci cand luam o directie eronata.

Daca parcurgeti ceva care va face sa simtiti ca ati incurcat-o de tot, iertati-va, fiti prezenti la sentimentele voastre si permiteti-va spatiului pentru a va deplasa prin ceea ce v-a prezentat viata fara propria voastra judecata. Amintiti-va, munca personala, interioara pe care o facem pentru noi insine, ne ofera forta si intelepciunea de a manevra prin orice alegeri de viata pe care le facem. Cultiva constientizarea pentru a vedea lectiile care se afla la suprafata si stiu ca in fiecare moment prezent, avem ocazia sa alegem din nou.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply