161

Importanta spatiului personal – I

In cea mai dulce ironie a vietii, am decis sa vorbesc despre spatiu, despre experientele mele recente cu preluarea spatiului si de ce am crezut ca este atat de important, acum cateva saptamani. Am avut cateva experiente de viata pline de inflacarare, care mi-au aratat beneficiul ocuparii spatiului si, dupa cum stiti pana acum, impartasesc mereu lectiile de viata care imi sunt prezentate. Asa ca aici stau, singur in apartamentul meu, scriind pe acest subiect, in timp ce preiau spatiu fizic din societate din cauza Coronavirusului si raspandirii sale brute in lume. Asadar, spatiul, si importanta lui, este subiectul fierbinte in multe feluri in aceasta saptamana!

Insa, mai intai, sa vorbim despre spatiul despre care imi planuisem sa scriu. Este din ce in ce mai evident ca atunci cand este prezentat cu o rascruce, o decizie dificila sau o circumstanta care produce anxietate, spatiul ofera intotdeauna claritatea, usurinta si linistea pentru a merge mai departe.

Stii acele momente in care ai o discutie aprinsa si iti urmaresti reactia de genunchi la aplauze, mai degraba decat sa respiri si sa te culegi si spui ceva pe care il regreti cu adevarat? Sau spuneti ceva care escaladeaza inutil situatia? Sau momentele in care te simti incredibil de nelinistit in legatura cu ce sa faci sau unde sa mergi si crezi ca luarea unei decizii rapid va va ajuta, dar ajungeti sa alegeti in graba ceva care nu este tocmai in interesul dvs.?

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply