20

Iata cum sa fii productiv – II

Incepeti sa va rezolvati povestea

Ascultati un podcast in drumul vostre spre lucru. Pastrati o hartie in baie. Vorbiit cu barista care va face cafeaua de dimineata. Nu-mi pasa cum o faceti, dar cu ceva timp inainte de pranz, ia o poveste. Sigur, imi dau seama ca vizionarea unui film de Netflix nu este sfatul traditional al productivitatii. Dar obtinerea corecta a povestii va ajuta sa va aprindeti imaginatia si creativitatea. Cand va deschideti la naratiunile altor persoane, obtineti inspiratie pentru dvs.

Incepeti la cina

Vrei sa reduceti stresul din viata voastra? Eliminati acel moment groaznic de a sta in bucatarie, inconjurat de membri ai familiei infometate, fara a avea niciun indiciu despre ce le veti da de mancare. Inainte de pranz, decideti ce veti avea la cina. E in regula daca raspunsul este Taco Bell. Uneori, asa este. Dar faceti din asta o alegere, nu un act disperat de autoconservare.

Incepeti din cap. Taiati cateva legume sau aruncati ceva in aragazul la foc mediu. Daca economisiti 10 minute pe zi si folositi acest timp pentru a spune, scrie, o pagina a cartii dvs., veti avea prima versiune facuta intr-un an.

Faceti un lucru curajos

Asigurati-va ca nu va pregatiti atat de mult cu lucrurile de zi cu zi, incat sa ignorati cel mai mare si mai inspaimantator obiectiv. Vorbesc despre chestia pe care chiar vrei sa o atingi. Lucrul pe care il cunoasteti este important in virtutea voastra indiferent de cat de ingrozitor este. Timp de cateva minute in fiecare dimineata, ignorati vocea care spune: „Nu puteti face asta chiar acum. Aveti atat de multe alte lucruri! ”Nu va fi persoana care va face ceva grozav – maine.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply