134

Ganesha Caffe, un local special din inima Bucurestiului meu

Ganesha Cffe este una dintre cele mai exclusiviste locatii din Bucuresti, unde fiecare client care trece pragul cafenelei isi doreste cu nerabdare sa revina in acest loc magic, in care fiecare element este un simbol oriental care contribuie la crearea unui ambient de poveste. Decorul dominat de culori vibrante, cromatica deosebita, eleganta si rafinamentul detaliilor, terasa si incaperile spatioase, toate acestea fac din Ganesha un loc cu totul special din zona Floreasca, unde poti savura cele mai deosebite mancaruri si bauturi cu specific oriental.

Atmosfera te poarta intr-un decor magic care este completat de muzica specific indiana si reuseste sa va induca intr-o stare de relaxare orientala care va despovareaza de toate grijile cotidiene. Fiecare client care vine la Ganesha Caffe se bucura de un timp exceptional si de cele mai bune servicii oferite de personalul cafenelei.

Milkshake Ganesha CaffeMeniul este foarte variat si ofera atat preparate orientale cat si cele mai sofisticate bauturi, precum ceaiul si cafeaua cu hel. Gama pe care cafeneau o pune la dispozitie este foarte diversificata si se afla in acord cu fiecare anotimp. In functie de vreme, puteti alege din meniul expus pe www.ganeshacaffe.ro fie o cafea in stil indian sau o multime de alte preparate precum expresso, cappuccino, aroma latte sau ceaiuri orientale specifice.

Pearl of the Orient, Ganesha Tea sau Toronto Nights sunt cateva dintre cele mai dorite sortimente pe care clientii Ganesha le prefera. De departe cea mai cunoscuta este narghileaua care va ofera o experienta senzoriala de neuitat. Sortimentele de ceai sunt si ele printre cele mai cautate de clienti. Negru, verde, alb, rosu sau fructat, toate se regasesc in categoriile din meniul cafenelei.

In sezonul cald este o placere sa degusti cele mai inedite preparate sau sa savurezi cele mai racoritoare bauturi in cea mai placuta gradina de vara. Cocktailuri aromatice, limonade, frappe-uri, narghilele aromate sau bauturile alcoolice va vor incanta papilele gustative.

Meniul pus la dispozitie de cea mai buna cafenea din Bucuresti s-a extins si in zona preparatelor specifice traditiei orientale. Prajiturile realizate dupa retete faimoase si o multime de alte preparate culinare cu specific oriental fac deliciul oricarei persoane care vine la Ganesha.

Decorul ametitor de frumos si sofisticat, muzica de calitate, preparatele diverse si bauturile sofisticare, alaturi de amabilitatea unui personal deschis si prietenos sunt motivele pentru care Ganesha Caffe Bucuresti este o alegere excelenta indiferent de anotimp sau de momentul zilei. Design-ul inedit are rolul de a va purta intr-un cadru specific culturii indiene care ofera un confort sporit si gradul necesar de intimitate pentru a petrece un timp perfect. Alegeti sa savurati cea mai buna narghilea cu gheata intr-o atmosfera intima care va ofera prilejul perfect de a va relaxa si de a petrece un timp de calitate alaturi de cei dragi.

Pentru detalii si rezervari puteti accesa site-ul oficial www.ganeshacaffe.ro.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply