31

Familia este timpul de calitate

Pentru a fi corect, Seinfeld este stapanul lumii. Banalitatea l-a facut un miliardar aproape. Dar exista un adevar mai profund la ceea ce primeste. Zile speciale? Nah. Fiecare zi este speciala. Fiecare minut poate fi „timp de calitate”.

Imi amintesc cand cartea mea „Obstacle is the Way” a inceput sa-si croiasca primul drum prin sporturi profesionale, am fost invitat sa vad tabara de antrenament Seahawks in Renton, Washington. Tocmai ma casatorisem si cariera mea traia cu adevarat, asa ca l-am intrebat pe antrenorul principal Seahawks, Pete Carroll, cum reusesc antrenorii sa faca o viata personala sa functioneze cu astfel de ore nebunesti. Pete, care este casatorit de mai bine de 40 de ani, s-a uitat la mine si mi-a spus: „Trebuie sa gasesti momentele dintre momente”.

Este ceva ce am vazut in cladirile majoritatii echipelor sportive pe care le-am vizitat. Da, antrenorii si personalul ajung adesea acolo inainte sa apara soarele si pleaca mult dupa ce a aparut. Da, calatoresc mult. Dar familiile lor sunt mereu in preajma. Fac pranzuri si mese la birou. Acestia isi fac timp intre sedinte pentru a sta si a vorbi, pentru a sta afara, pentru a lucra, pentru a face lucrurile impreuna.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply