146

Descoperirea sinelui dvs. autentic

Mulți dintre noi, la un moment dat sau altul în viață, ne găsim întrebând cine suntem, examinând de ce am făcut alegerile pe care le-am făcut și întrebându-ne care este scopul nostru de fapt în această viață. Solicitarea acestor întrebări existențiale este importantă! Aceste întrebări se pot simți înfricoșătoare sau descurajante, dar amintiți-vă că răspunsurile vă oferă toate indicii de care aveți nevoie pentru a afla acest joc de viață.

Mi-ar plăcea să vă simțiți bine, așa că luați jurnalul și un stilou. Faceți unele săpături personale în sinele cel mai autentic.

Puneți aceste întrebări în jurnalul dvs. Nu încercați să editați ceea ce vă vine în minte și nu încercați să scrieți care credeți că sunt răspunsurile corecte, lăsați stiloul să vină pe hârtie:

Cine sunt?

Ce vreau cu adevărat?

Ce prețuiesc?

Ce vreau să obțin în această viață?

Cum arata o zi ideala? (Fiți cât mai descriptivi posibil)

Care sunt visele mele? (Gândiți-vă la idealuri: pentru relații, munca, casa, familie, comunitate etc.)

Faceți o listă de persoane pe care le admirați. Faceți inventarul calităților și trăsăturilor lor. Fac ele ceva ce ați vreafaceți în viață?

Cum vă imaginați în 5 ani?

Permiteți acestor întrebări să fie un cadru pentru răspunsurile pe care le căutați despre voi înșivă. Fiți curios de răspunsurile dvs. A apărut ceva care vi se pare surprinzător?

Începeți să vă gândiți la unele acțiuni mici pe care le puteți face care vă pot aduce mai mult în aliniere cu ceea ce ați scris. Poate că o clasă de dans pentru distracție sau un curs de bucătar. Observați cum vă simțiți atunci când faceți acțiuni care sunt în aliniere cu cine sunteți cu adevărat. Apoi amintiți-vă să continuați să faceți asta.

Amintiți-vă, suntem cu toții în permanență într-o stare de a deveni cine suntem cu adevărat. Aceasta este o practică de-a lungul vieții și o călătorie de descoperire, creștere și schimbare. Este o practică frumoasă când ne întoarcem și ne permitem ceea ce trebuie să trecem.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply