88

Cum să vă iubiți cu adevărat și pe deplin

iubiți? Cum iubiți cu adevarat și neconditionat? Vorbim atât de mult despre auto-îngrijire și iubirea de sine, cât și despre importanța iubirii, însă în realitate aceasta poate fi o sarcină destul de grea. Ni se dau atât de multe mesaje mixte pe parcursul vieții, din motive diverse, cum că nu suntem destul de buni ș.a.m.d. Trebuie să învățăm să găsim și să trăim cu toate greșelile și neajunsurile noastre. Dar știu cât de dificil poate fi acest lucru. De fapt, cu acest lucru lucrez și eu în fiecare zi. Cred că am putea toți să ne iubim puțin mai mult și cred că fiecare dintre noi, mai ales, merită acest lucru. Astfel, iată câteva tipsuri pentru a vă iubi mai mult:

1. Știți că sunteți o persoană unică, specială, minunată care trăiește această viață pentru un motiv. Toți am fost născuți în propria noastră viață pentru a trăi propriile noastre scopuri. Spiritul vostru a ales acest trup și a ales tot ce vine cu el. Dacă vă gândiți la ele în aceste condiții, puteți înțelege cu adevărat cât de uimitor este să fiți voi.

2. Nu te compara cu nimeni altcineva. Am vorbit mult despre comparație și de ce nu este în interesul dumneavoastră să faceți acest lucru. În loc să vă gândiți cum ar fi sa fiți altcineva sau în loc să vă gândiți ce frumoasă este viața altcuiva, mai bine gândiți la viața dvs., la cum să credeți mai mult în propria putere și în unicitatea dvs. Nu uitați că viața unor oameni dezirabili poate părea minunată pe dinafară, iar în realitate să nu fie așa de roz pe cât credeți, așa că mai bine vă prețuiți propria viață și vă bucurați de fiecare clipă.

3. Acceptați exact cum vă aflați în acest moment. Sigur, trecem prin diverse faze în viața noastră, iar, câteodată sau mereu, nu suntem exact unde vrem sau unde credem că ar trebui să fim. Lăsați această mentalitate să se piardă și pur și simplu șconștientizați că vă aflați într-un proces de schimbare, fiți blând cu voi înșivă și iubiți-vă oricum.

4. Cunoașteți-vă măreția. Am întâlnit foarte multe persoane minunate care efectiv nu puteau să vadă ce persoane frumoase și plăcute sunt. Nu aveți nevoie de alți oameni să vă spună aceste cuvinte, trebuie dvs. să fiți conștient de acest lucru! Când vă opriți și vă gândiți cu adevărat la dvs., conștientizați faptul că sunteți viu, respirați și că sunteți un om uimitor. Amintiți-vă acest lucru des.

5. Conectează și cultivă o relație cu sinele. Faceți-vă timp în fiecare zi doar pentru a sta cu voi înșivă (fără nici o distragere!). Ar putea fi un minut sau o oră, dar stând în tăcere și ascultând propria respirație, intrăm în acel interior cel mai înalt.

6. Faceți o listă cu toate lucrurile pentru care sunteți recunoscător. Recunoștința poate schimba imediat acele gânduri negative pozitive. Dacă vă simțiți descurajat, scrieți toate motivele pentru care vă sunteți recunoscător. Ajutor instantaneu!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply