46

Cum să primiți răspunsurile pe care le căutați

Este ciudat pentru mine să scriu asta, dar chiar îmi place să am dreptate și chiar îmi place să știu lucrurile ies ca mine. Sincer, niciodată nu m-aș fi caracterizat așa în trecut, dar am ajuns să știu că este o adevărată trăsătură de caracter pentru mine.

Ce se întâmplă, totuși, când ești cineva ca mine care vrea să știe totul? Deveniți o persoană frustrată și confuză, care este disperată pentru răspunsuri, dar perpetu inundată cu întrebări.

Adevarul este ca suntem inteligenti, capabili și intuitivi. Știm lucruri. Știm multe lucruri. Dar cu toate acestea, ne îndoim de noi înșine, ne lepădăm de noi înșine și ne blocăm de adevărurile noastre, gândindu-ne că întotdeauna trebuie să mergem spre exterior pentru a găsi răspunsuri. Iar aici apare prima greșeală. Teoretic singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să aveți răbdare și să vă auto ascultați. Dar, totuși, iată câteva aspecte pe care ar trebui să le faceți:

1. Nu mai căutați în mod constant. Lăsați lucrurile să curgă și să vină!

2. Permiteți-vă să fiți bine cu ceea ce deja știți. Amintiți-vă, claritatea nu înseamnă să știți totul. Înseamnă să fiți încrezător în informațiile pe care deja le aveți.

3. Încredeți-vă că răspunsurile vă vor fi oferite la momentul potrivit. Dacă ați fi știut absolut totul acum, probabil că nu totul v-ar fi de folos.

4. Continuați să ascultați ceea ce încearcă să vă spună intuiția. Am ajuns să descopăr că vocea interioară din mine îmi șșoptește mereu adevăruri simple.

5. Rețineți că uneori nu avem nevoie de toate răspunsurile pentru a lua măsuri. Putețifaceți lucruri fără să știți totul.

Vă doresc toată claritatea pe care o doriți și să obțineți toate răspunsurile de care aveți nevoie.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply