27

Cum sa pretuim fiecare moment cu cei care conteaza

Este vorba si despre momentele dintre momente si pentru oamenii obisnuiti. Nu am inteles niciodata parintii care se plang de „a fi soferii” copiiilor. „Ce sunt eu, soferul tau?”, Spun ei. Sigur, poate fi o durere in fund sa-ti conduci copiii. Pana la ingrijirea de zi. La scoala.

La casa unui prieten. La programarea unui medic. Pentru a practica fotbalul. Uneori, se poate simti ca asta este tot parenting – conducerea unei persoane mici in jur. Gratuit.

Dar in loc sa vedeti unitatea ca o obligatie sau un inconvenient, de ce sa nu alegeti sa o vedeti ca pe un cadou? Un moment intre momente. De fapt, sunt multe momente. Si mai bine, este timpul captivant. Esti blocat impreuna! Acest lucru este minunat. Asta ai vrut, nu? O oportunitate de conectare? Pentru a lega? A te distra? Asa ca folositi-l!

Dupa cum iti vor spune multi parinti cu copii mai mari, ceva se schimba atunci cand copiii sunt in masina cu tine. Deodata, nu esti parintele. Esti doar un tovaras, o fiinta umana egalizata de trafic. Copiii vor impartasi lucruri in masina despre care nu ar spune nicaieri in alta parte. Mai bine, atunci cand si prietenii lor sunt in masina, te estompezi pe fundal si deodata poti urmari cum este copilul tau cu alti oameni. Este ca si cum ai fi un detectiv prin geamuri unidirectionale. Vei invata lucruri despre propriul tau fiu sau fiica pe care nu le-ai sti niciodata altfel. Veti obtine o privire despre cine sunt intr-un mod in care nu v-ar putea articula direct.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply