17

Cum sa incetam sa ii mai judecam pe ceilalti – IV

Amintiti-va ca judecata provine din povesti si opinii pe care ni le-am spus . De multe ori nu este adevarat, bun sau productiv. Cand te confrunti cu o judecata, vorbeste-i cu ceva adevarat si redirectioneaza-ti mintea catre ceva care iti este util in viata ta.
Amintiti-va ca toti traim viata printr-un obiectiv complet unic. Este posibil ca alte persoane sa nu vada aceeasi scena ca tine. Alti oameni nu au avut aceleasi experiente pe care le-ati avut voi.
Amintiti-va ca uneori, judecatile pe care le sustinem cu privire la alti oameni nu sunt treaba noastra. Este mai usor sa critici viata si tiparele altcuiva decat sa ne concentram in noi insine. Dar transformarea oglinzii si a propriei lucrari de sine ne va ajuta sa devenim cea mai buna versiune a noastra.
Amintiti-va ca uneori cele mai dure judecati nu sunt despre altii, ci despre noi insine. Eliberati nevoia de a compara cine sunteti cu restul lumii. Esti unic si perfect precum esti.
Amintiti-va ca a lua masuri este un mod frumos de a va deplasa prin orice in viata. Daca va confruntati cu o judecata care nu se va risipi, intrebati-va ce actiune aliniata puteti intreprinde pentru a schimba situatia si pentru a va readuce la pace.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply