46

Cum să descoperiți intuiția

Îmi doresc să creez o viață pe care o iubesc, una care curge fără efort și este condusă de ghidul meu interior. Am învățat atât de mult din fiecare lectură la care am fost, dar un lucru care m-a întristat mereu este atunci când oamenii fac presupunerea că este o sarcină ușoară să accesezi propria intuiție.

În opinia mea, atingerea intuiției și a instrumentelor spirituale necesită practică, răbdare și muncă. Este nevoie de dăruire; este nevoie de cercetare, găsirea metodelor și tehnicilor care funcționează pentru dvs. Nu există o poțiune magică sau un truc secret, dar este un stil de viață și un mod de viață. Iată câteva moduri de a vă accesa intuiția:

Meditaţie. Una dintre cele mai bune modalități de a vă accesa intuiția este prin simpla întâlnire cu dvs. în fiecare zi, în tăcere pentru câteva minute. Închideți ochii, concentrați-vă asupra respirației, și pur și simplu fiți confortabil cu voi înșivă. Aici începem să ne conectăm și, treptat, această practică zilnică întărește această legătură.

Scrisul. Un alt instrument pe care îl iubesc, scrisul, este practica de a lăsa gândurile să treacă de la creion la hârtie. Nu editați, nici măcar nu încercați să o faceți rațional. Doar simplificați gândurile pe hârtie. Uneori oamenii simt că sunt prea mult în capul lor. Scrisul vă permite să scoateți aceste gânduri și să vă dați seama ce se întâmplă, de fapt, în mintea dvs. Încercați să încorporați un prim lucru în practica de a scrie dimineața sau chiar înainte de culcare.

Yoga. Practica mea de yoga m-a ajutat foarte mult să mă conectez cu intuiția mea și chiar să intru în contact cu corpul meu. Pentru mine, yoga e meditație, unde gândurile nebune ale lumii exterioare sunt îndepărtate.

Verificați-vă cu corpul. Unul dintre antrenorii mei de viață m-a învățat să verific semnalele pe care corpul meu le dă pe tot parcursul zilei. Așa cum corpul dvs. vă spune când sunteți însetat sau înfometat, el trimite semne atunci când faceți ceva care vă face sufletul fericit sau nu. Începeți să observați cum se simte corpul atunci când luați decizii sau chiar în situații aleatorii pe tot parcursul zilei. Aflați căile corpului dvs. de a comunica.

Solicitarea de îndrumare și de ascultare. Începeți o conversație cu intuiția dvs., indiferent dacă este vorba de rugăciune sau de a scrie. Cereți ceea ce aveți nevoie să clarificați și începeți să ascultați răspunsurile. Fiți conștienți de semnele care apar în viața dvs. pe tot parcursul zilei.

Sper că aceste instrumente vă vor ajută să vă accesați intuiția!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply