31

Cinci moduri de a vă crea propria inspirație

Căut cărți, evenimente și bloguri pentru doza zilnică de inspirație și pozitivitate. Sunt foarte recunoscător că trăim într-o perioadă cu atât de multe puncte de vânzare disponibile care promovează fericirea și bunăstarea.

Cu toate acestea, am spus că sunt unul dintre acei oameni cărora le place să facă lucrurile singuri și să se bazeze mai mult pe sine. Deci, aș putea să fiu însărcinat cu propria mea inspirație și fericire personală?

Viața poate fi dificilă, haotică și stresantă, gestionând toate responsabilitățile și provocările diferite pe care ni le aduce. Uneori uităm că, în cele din urmă, suntem responsabili de viața pe care o vedem și o creăm. În această săptămână vreau să vă dau cinci instrumente simple pentru a crea inspirație într-o anumită zi.

Nu trebuie să fiți într-o retragere sau undeva liniștit pentru a găsi calm și liniște. Consultați aceste sfaturi de mai jos pentru a afla mai multe:

1. Găsiți-vă propriul sentiment de liniște. Ce înseamnă conectarea cu sinele pentru dvs.? În fiecare zi stați liniștiți într-un fel care vă place. În această liniște, intrați în interior, conectați-vă și obțineți un sentiment al măreției voastre.

2. Mergeți. Este puternic să fiți în liniște, dar este, de asemenea, minunat să vă mutați corpul. Mulți dintre noi petrecem timp stând la birouri sau în mașini. Trebuie să găsiți timp să vă mișcați! Chiar dacă sunt doar cinci minute, vă veți simți întinerit, inspirat și gata să vă ocupați de ceea ce vine în continuare.

3. Găsiți un prieten pentru inspirație. Alegeți o persoană din viața voastră care poate să vă dea un impuls atunci când aveți nevoie. puteți gândi la această persoană (sau poate la un grup de oameni) ca la un prieten spiritual. Cineva care are aceleași interese, valori și idealuri care pot fi împărtășite.

4. Acordați atenție detaliilor. Când ne plictisim de viață, de multe ori suntem pe pilot automat sau ne-am închis și nu acordăm cu adevărat atenție frumuseții vieții din jurul nostru. În fiecare zi observați ceva care vă atinge inima. Căutați magnificul în cele mai mici detalii ale zilei.

5. Folosiți mantrele și afirmațiile. Un gând negativ și pozitiv nu poate exista în minte în același timp. Aveți mereu posibilitatea să alegeți ce gânduri să vă permiteți să vă ocupe spațiul din mintea dvs., atunci când vine un gând fals, care produce anxietate, trebuie să respirați și înlocuiți gândul negativ cu unul mai pozitiv, pentru a crea o schimbare în gândire și dispoziție. Mantrele și afirmațiile sunt instrumente excelente pentru acest lucru, când într-adevăr aveți nevoie de un impuls inspirat. Alegeți câteva dintre ele pe care le doriți și le scrieți pe post it-uri sau în telefon, astfel încât să puteți avea o idee atunci când aveți nevoie de ele.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply