32

Ceea ce faci in primele ore iti afecteaza productivitatea, creativitatea si starea de spirit

Acum trei ani, am renuntat la jobul meu de zi pentru a fi un scriitor-slash-antreprenor cu norma intreaga. Este un vis – si este, de asemenea, terifiant. Nu am pe nimeni in afara mea care sa-mi structureze timpul. Nimeni nu urmareste ceasul sau nu se supara daca nu ma afisez dimineata. Nimeni nu poate verifica progresul meu, nici lipsa acestuia.

Sigur, am un sef, dar acel sef sunt eu.

Acest sef are tendinta de a crede ca golurile de la mijlocul diminetii sunt un lucru bun, chiar si atunci cand exista o munca care trebuie facuta. Seful acesta nu are nicio problema cu mine, care lucreaza 12 ore pe zi, sapte zile pe saptamana, luni intregi.

A fost nevoie de cateva incercari si erori si de multe alte defectiuni, dar ceea ce am realizat este ca pentru a ramane pe cale sa-mi ating obiectivele, trebuie sa ma concentrez asupra modului in care imi gestionez energia in primele ore ale zilei mele. Ceea ce indeplinesc inainte de pranz imi influenteaza productivitatea, creativitatea si starea de spirit generala. De acest lucru trebuie sa tina cont orice persoana pentru ca primele ore sunt extrem de importante, avand un grad mare de productivitate.

Am inceput o lista de lucruri pe care le fac dimineata pe care o sa v-o prezint in articolele urmatoare.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply