42

Ce trebuie sa stii atunci cand inveti sa ierti – II

… tinerea cu regret si remuscare nu va schimba niciodata ceea ce sa intamplat, ci duce durerea doar in momentul prezent, unde poti alege in mod constient diferit. Cand te ierti pe tine insuti, creezi spatiul pentru a alege mai bine, pentru a fi o versiune mai buna a ta, pentru a folosi cunostintele acumulate definitiv, mai degraba decat sa te agati de vechea versiune a ta pe care vrei sa o pedepsesti. Cand te ierti pe tine insuti, de asemenea, iti dai puterea sa fii tu mai bun, sa actionezi pentru a compensa si sa te simti mai controlat asupra actiunilor tale, mai degraba decat la mila lor.

Ma simt destul de increzator spunand ca oricine citeste astazi acest blog are dorinta de a fi cea mai buna versiune a ei insisi. Aceasta intentie nu se poate realiza pe deplin daca nu ne eliberam de agonia ranilor vechi.

Meriti dragostea si iertarea pe care esti atat de dispus sa le impartasesti cu ceilalti. Meriti sa fii eliberat de trecutul tau, astfel incat sa poti trai un prezent mai bun. Imi doresc asta pentru voi toti.

Povestea vietii PS Thomas Edison este puternica, mai ales daca crezi ca esti un esec si este prea tarziu pentru tine.

„Nu am esuat de 10.000 de ori. Nu am dat gres niciodata. Am reusit sa demonstrez ca acele 10.000 de cai nu vor functiona. Cand am eliminat caile care nu vor functiona, voi gasi calea care va functiona. ” 🔥

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply