41

Ce am invatat despre comiterea greselilor – Partea I

Exista un aspect interesant despre a fi pe o cale spre imbunatatirea de sine, tindem sa incercam cu adevarat din greu sa obtinem clar, fundamentat si aliniat, dar uitam ca suntem fiinte umane care uneori alegem gresit. Uneori, putem avea toate raspunsurile corecte in fata noastra si totusi sa luam alegeri gresite.

Nu m-am gandit niciodata la mine ca fiind perfectionist, pana de curand, cand am facut o mana de alegeri in viata subpar si m-am ocupat foarte mult de auto-judecata si de pedeapsa, pentru ca in mintea mea, am simtit ca ar trebui sa fiu mai bine decat atat. Deoarece am lucrat pe mine, am presupus ca s-ar putea sa nu mai fac vreodata o greseala sau sa iau un pas gresit. Ceea ce inseamna pur si simplu sa ma instalez pentru esec si dureri de inima inutile.

Doar pentru ca cultivam claritatea si alinierea nu inseamna ca vom actiona intotdeauna in consecinta si nu este bine. Smerenia noastra este intotdeauna in regula.

Intrucat am dezvaluit unele dintre greselile de judecata pe care le-am facut in ultimele luni, a fost o misiune cu norma intreaga sa-mi amintesc, sa nu ma ingrijorez de anxietatea pe care am simtit-o pentru ca am facut greselile; sa nu-mi fac viata mai incomoda prin faptul ca sunt mai greu pentru mine. A trebuit sa-mi amintesc ca nu-mi face nimic bun sa ma pedepseasca chiar mai mult decat consecintele naturale pe care le-a avut pentru ca am actionat din propriile mele interese.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply