36

Best of (8)

* Că numai ce-a trecut Thanksgiving:  We Asked Brits To Label The United States (We’re So Sorry, America) . Hai să fim serioși, cred că nici americanii nu le-ar nimeri pe toate. 🙂

* Și ca să nu rămînă mai prejos, Americans Try To Place European Countries On A Map. Eu zic că s-au descurcat onorabil; suprinzător, o bună parte au habar de/unde e România.

* Nu știu dacă vă amintiți sau dacă ați citit despre/văzut-o vreodată pe Licia Ronzulli, europarlamentarul din Italia care  merge la ședințele parlamentului împreună cu fiica ei. Un fotoreporter de la Reuters a documentat prezența Vittoriei în parlament în ultimii trei ani.

– Svetlana Kolosova e o artistă din Rusia care pictează pe o suprafață mai puțin obișnuită (pentru un adult), pe propriile palme. Se inspiră din basmele clasice și din folclorul rusesc, iar din mîinile ei ies, la propriu, mici opere de artă.

* Dacă v-ați întrebat vreodată cum arătau rockerii în liceu, cînd încă abia visau să fie faimoși, iată-i. O variantă extinsă, aici.

* La final, un tată pentru care a desena cu copiii e aproape literal. Și genial. Pentru că trebuie să călătorească des cu avionul, copiii lui îi dau desene făcute de ei, pe care el le colorează în timpul zborului. OK, nu știu voi, dar eu m-aș uita un pic ciudat la un adult care colorează, în caz că n-aș ști că e vorba de ceva atît de fain.

* Și dacă vă știți posesori de iPhone și amatori de wallpapere și icon skins, intrați, vedeți și cumpărați My Wallpaper, e munca lui D. și a colegilor lui din ultimele două luni. Sînt și chestii drăguțe de iarnă. P.S. unul din filtre se numește Ingrid, pentru că bineînțeles.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply