42

5 lucruri pe care nu trebuie sa le mai faceți începând de acum

Subiectul din această săptămână va fi scurt și dulce. Când învăț ceva, simt că este necesar să împărtășesc cu voi.

Am petrecut mult timp reflectând în ultima vreme, chiar mai mult decât de obicei. Am avut o mulțime de idei, iată cele 5 modele de gândire negativă, fără de care putem trăi o viață mai pozitivă și mai frumoasă:

1. Compararea cu ceilalți

Nu trebuie să fii ca toți ceilalți. Sunteți unic pentru un motiv. Nu comparați, nu judecați, pur și simplu fiți cine sunteți.

2. Mereu faceți ceva „greșit”

Avem impresia că mereu facem ceva greșit sau că lucrurile nu ne ies în viață pentru că am faăcut alegeri greșite. V-ați gândit că poate e mai bine că nu a ieșit așa cum doreați? Ați observat vreodată că a fost mai productiv ceea ce a ieșit, decât ceea ce vă doreați? Totul are un scop.

3. Universul este împotriva dvs.

Universul vă va sprijini la fel de mult cât sunteți deschis și dispus să aveți încredere să fiți sprijinit. Este contraproductiv să dați vina la nesfârșit pe ghinion sau să vă gândiți că cineva are ceva cu dvs.

4. Nu sunteți suficient în acest moment

Noi suntem într-o construcție continuă, am avut un profesor în facultate care-mi spunea că „ne maturizăm și apoi… murim”. Niciodată nu o să fim suficienți, dar putem învăța să ne acceptăm așa cum suntem și să apreciăm procesul prin care ne construim.

5. Crezând că nu puteți avea ce dorți

Suntem ființe puternice; putem co-crea ceea ce dorim. Vreți să aduceți ceva nou în viața dvs.? Munciți pentru acel lucru și se va întâmpla.

Sper că acest lucru vă inspiră să eliminați din viața voastră unele dintre aceste obiceiuri negative!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply