23

5 lucruri de retinut atunci cand treci printr-un timp dificil

 

In ultima vreme m-am gandit foarte mult la viata si la cat de putin putem prezice si controla cu adevarat. Fiecare zi noua este un dar si o binecuvantare si, in acelasi timp, atat de incerta.

Frumusetea vietii este ca niciun sentiment nu este final, nicio situatie nu dureaza pentru totdeauna, iar energia vietii se schimba constant.

Chiar daca putem sti ca toate acestea sunt adevarate, uneori, viata se poate simti atat de grea, mai ales atunci cand este prezentata cu momente profund dificile.

Stiu ca momentele din acest moment din viata au fost foarte grele, s-au cerut atat de mult de la noi si se poate simti ca nu va mai exista niciodata o alta revolta. Dar promit, exista intotdeauna o lumina la capatul tunelului. Amintiti-va a treia lege a miscarii lui Newton: „ Pentru fiecare actiune, exista o reactie egala si opusa”.

Uneori, avem nevoie de cineva care sa ne reaminteasca acest lucru, asa ca am simtit ca saptamana aceasta ar fi un moment bun pentru a va oferi cateva lucruri simple de retinut atunci cand trecem prin dificultati. Sper ca va vor fi de ajutor atunci cand va aflati intr-un moment de nevoie.

 

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply